GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un cotxe s'encasta contra el mur de la nau dels Pastorets del Vendrell

El conductor del vehicle va patir ferides lleus
El mur que ha quedat destrossat a la nau dels Pastorets del Vendrell. | BP Diari

 

Un turisme va topar contra un dels murs que rodegen la nau dels Pastorets del Vendrell aquest dimarts 30 d'octubre a la tarda, provocant importants destrosses al mateix. Els fets van tenir lloc pels voltants de les quatre de la tarda i, segons explica Ràdio Televisió el Vendrell, el conductor hauria perdut el control del vehicle en intentar esquivar un gos i s'hauria encastat contra el mur. L'home va patir ferides lleus, i el cotxe va quedar força malmès. 

 

L'incident ha deixat afectat el mur de la part posterior de la nau dels Pastorets i part d'una tanca que hi ha al costat, segons han explicat des de l'entitat vendrellenca. Cap més vehicle es va veure involucrat en els fets. La nau dels Pastorets del Vendrell es troba ubicada al polígon industrial de La Cometa, al nord de la ciutat. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar la Policia Municipal del Vendrell i una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).   

 

Carrers tallats per les pluges

D'altra banda, la Policia del Vendrell ha informat aquest dimecres 31 d'octubre a matí que hi ha diverses vies tallades per la pluja que ha caigut durant tota la nit. Com a conseqüència d'aquests aiguats, la policia ha tallat els diferents passos per la riera de la Bisbal, la cala Berenguer, l'avinguda Brisamar, i l'avinguda Sanatori entre la riera de la Bisbal i l'hotel Ra. L'acumulació d'aigua també ha fet que diverses tapes del clavegueram saltessin.

 

Tant des del cos de policia com des de l'Ajuntament del Vendrell han demanat que es respectin els talls i les senyalitzacions per evitar ensurts, donat que l'aigua baixa amb força a les rieres. També en l'àmbit policial, la Policia Municipal del Vendrell ha anunciat que ha venut els 500 escuts que tenia a la venda per recollir fons per fer un centre per tractar el càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. S'han recaptat 2.000 euros.