ÚLTIMA HORA

Nou ensurt al polígon Nord amb un incident a Carburos Metálicos

La periodista resident a Calafell Cristina García presenta un llibre sobre la fibromiàlgia

La recaptació es destinarà a diverses entitats socials locals
La periodista resident a Calafell Cristina García. | Ajuntament de Calafell

 

La periodista Cristina García Lucena, que resideix a Calafell, presentarà aquest dissabte 6 de juliol el seu llibre 'El dolor y la madre que lo parió' al Centre Cívic Cinema Iris a les sis de la tarda. L'obra parla sobre la fibromiàlgia, una malaltia que pateix la mateixa autora, i aporta una gran quantitat d'informació i, fins i tot, detalls d'humor i ironia. La recaptació de la venda del llibre es destinarà a diverses entitats locals.

 

L'escriptora apunta que aquest és un llibre «sobre el dolor físic», i recull «un compendi d'informació, científica, històrica, llegendària i anecdòtica», afegint que tot està barrejat «amb humor i ironia, ja que parlo per experiència pròpia, mai he deixat de lluitar, i prometo continuar fent-ho». Cristina García ha treballat a mitjans de comunicació com Antena 3 Ràdio, TV3, 'El Observador' o Antena 3 TV, i va crear una productora de vídeo i televisió, així com un segell discogràfic.

 

La recaptació, per a dues entitats de Calafell

La mateixa García explica que «passats uns anys gloriosos, vaig emmalaltir i vaig haver d'abandonar per sempre el vaixell professional». Els guanys que generi la venda del llibre es donaran a dues associacions socials de Calafell, l'Associació de Fibromiàlgia de Calafell (SPLAF), i l'entitat animalista Proccan. L'obra es podrà trobar, l'endemà de la presentació, en establiments com el Condis Mar Blau, l'Estanc Pallarés, el Centre Esportiu Vilarenc Aqua, l'Ortopèdia, Òptica i Centre Auditiu Cunit, la Clínica Veterinària Prat de Cunit, la Boutique Chic Dos, la Llibreria Esther i l'Estanc La Marina.

 

Calafell Ràdio incrementa l'audiència

Per altra banda, l'Ajuntament de Calafell ha informat aquest dimarts que l'audiència de Calafell Ràdio ha augmentat fins a arribar al 10% de 'share', un increment d'un 1% respecte al mes d'agost del 2017. En total són 1.271 calafellencs els que sintonitzen habitualment l'emissora municipal. L'estudi apunta que el mes anterior un total de 8.600 persones van sintonitzar la ràdio calafellenca en algun moment. Els informatius, els espais musicals i el magazín són els programes més escoltats.