Cunit demana que es denunciïn els actes vandàlics a la policia

El consistori lamenta les destrosses fetes al mobiliari urbà
Acumulació de runa en una finca de Cunit. | Ajuntament de Cunit
 

L'Ajuntament de Cunit ha demanat als ciutadans que posin en coneixement de la policia local els actes vandàlics que vegin a la via pública. Des del consistori han lamentat les accions d'incivisme que es produeixen de forma periòdica i que afecten el mobiliari urbà. Una de les últimes ha tingut lloc a les noves jardineres que es van posar als carrers més cèntrics, que substituïen les de ferro que estaven malmeses pel pas del temps.

Després de només dos dies de la seva instal·lació, algunes de les flors d'aquestes jardineres ja havien estat arrencades, i en altres s'havien pintat grafits. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha fet una crida contra aquests actes, demanant la col·laboració ciutadana si se n'observa algun, avisant la policia local al telèfon 977 67 50 48.

Millora de la imatge del municipi

Les noves jardineres es van posar per la campanya de Nadal, amb la idea de «millorar la cara del centre del municipi i així ajudar a promocionar el comerç de proximitat amb activitats i amb nous elements de decoració nadalencs». Des del govern local lamenten que «trobar-se imatges de bancs pintats, jardineres sense plantes o excrements de gossos, entre d’altres, són situacions desagradables, productes d'un incivisme que suposa despeses extraordinàries a l'Ajuntament i, en definitiva, a la població».

 

Mercat de Nadal a Cunit

Cunit ja té a punt el Mercat de Nadal per aquest pròxim cap de setmana. El mercat, que substitueix l'antiga Fira de Nadal, tindrà lloc entre els dies 13 i 15 de desembre al nucli antic, amb activitats de tota mena i per a totes les edats. Així, a més de diversos tallers i pintacares, també es faran cercaviles, s'explicaran contes, hi haurà música en viu i es farà un caga tió. Es pot consultar el programa d'actes complet en aquest enllaç

"Els estudiants universitaris arbocencs ja poden demanar la subvenció pel transport" "El Vendrell ofereix un servei de menjador per a la gent gran"