Cunit entra a la fase 3 i recupera la mobilitat amb la resta del Baix Penedès

S'eliminen les restriccions horàries per passejar per la via pública

Cunit ha entrat aquest dijous 18 de juny a la fase 3 de la desescalada, junt amb el Garraf i l'Alt Penedès. D'aquesta manera, el municipi recupera la mobilitat amb la resta del Baix Penedès, després de més d'un mes en què els cunitencs no podien moure's per la resta de la comarca pel fet de formar part d'una altra regió sanitària

Tres dies més tard

El pas a la fase 3 s'ha fet de forma conjunta amb la regió de Barcelona, després que així ho hagi aprovat el Ministeri de Sanitat. El fet que la regió sanitària del Garraf es reunifiqués amb la de Barcelona el passat dia 8 de juny va comportar que es retardés el pas a la fase 3. En principi, Cunit i la resta del Penedès haurien d'haver entrat a la tercera fase aquest passat dilluns, però al final han hagut d'esperar tres dies més.

D'aquesta manera, la mobilitat a Catalunya ja és completa, i ara serà la Generalitat qui gestionarà la resta de la desescalada. A Cunit, l'entrada a la fase 3 suposa que s'eliminen les franges horàries per passejar i fer esport, alhora que les reunions en domicilis particulars ja poden ser de 20 persones. L'aforament a les terrasses dels bars creix fins al 75%, mentre que a l'interior del local pot ser del 50%.

"El Vendrell: Les restriccions sanitàries pel coronavirus impedeixen obrir la piscina" "Cunit viurà un estiu sense festes ni activitats culturals per la Covid-19"