La font que s'ha posat a Cunit.

Cunit posa una font en un dels camins de muntanya més transitats

Està situada a l'entrada del dipòsit d'aigua de Valparaiso

L'Ajuntament de Cunit ha posat una font en uns dels camins de muntanya més transitats del municipi, en una zona per on hi passen diverses rutes. Si bé la instal·lació es va fer fa uns dies, no ha estat fins a aquest dimarts 29 d'octubre que s'ha connectat l'aigua. La font, que és d'aigua potable i apta per al consum, està ubicada a prop de l'entrada del dipòsit d'aigua de Valparaiso, una zona on molts ciutadans hi passegen amb la companyia dels seus animals.

Previsió de posar noves fonts en altres indrets

El regidor de Via Pública i Obres de l'Ajuntament de Cunit, Jaume Casañas, ha remarcat que des del consistori s'està estudiant «en quins punts es poden instal·lar noves fonts que siguin un lloc d'aturada per a persones que solen passejar pel municipi, ja sigui per la trama urbana com pels sectors de muntanya». El regidor també ha afegit que s'estan buscant els llocs adequats perquè es puguin convertir en «punts de descans».

Aquesta és una nova actuació que ha impulsat l'Ajuntament en favor del turisme de natura. Fa uns mesos, el consistori ja va anunciar que un altre dels atractius que volien posar en marxa eren les rutes de la transhumància, a partir de la recuperació de la carrerada de Santa Coloma. Aquest és un antic camí ramader que es feia servir per anar des del Penedès fins a Santa Coloma de Queralt. La iniciativa, que es fa conjuntament entre diversos consistoris, inclou l'elaboració d'un mapa de la carrerada. 

 

Espectacle a la Biblioteca Marta Mata

Per altra banda, la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit ofereix aquest dimecres 30 d'octubre, a les 19.00 hores, l'espectacle 'Nos-otras: obra de creació col·lectiva del taller Dona Teatre', de La Porta de Fusta. Quatre dones pugen a l'escenari donant veu a moltes que no es poden veure però que hi són, explicant la seva quotidianitat i atrevint-se a mostrar-se.