Cunit busca els autors d'una onada d'atacs a vehicles de nit

Els casos s'estan multiplicant les últimes tres setmanes, sempre de nit
Vista aèria de Cunit. | Ajuntament de Cunit

 

La Policia Municipal de Cunit busca l'autor o els autors d'una sèrie d'atacs a vehicles que han tingut lloc les últimes setmanes, sempre de nit. Segons han explicat a Tarragona Digital fonts de la policia local, des de fa tres setmanes s'han succeït els trencaments de vidres a vehicles que estan aparcats en diferents llocs del municipi. Els atacs s'han fet, principalment, a furgonetes, i tots ells tenen lloc a partir de les dues de la matinada.

 

L'últim d'ells ha estat aquesta passada nit del dilluns 1 d'abril al dimarts. En aquest cas, els vehicles amb els vidres trencats han aparegut a la platja, a la zona coneguda com 'dels alemanys'. Però les denúncies per aquest tipus de situacions ja fa tres setmanes que es reben, almenys un cop cada setmana, a raó de tres o quatre per nit. Des de la policia afegeixen que «en el 99% dels casos els autors no roben res», amb el qual es tracta de pur gamberrisme o incivisme.

 

Dispositiu de cerca de la policia

Davant d'aquesta situació, la policia de Cunit ha desplegat un dispositiu de cerca, especialment enfocat a l'horari nocturn, per trobar el o els responsables d'aquestes accions. Des del cos policial també han explicat que actuaran amb agents de paisà per poder sorprendre els responsables. Aquesta onada de destrosses a vehicles ha generat malestar entre la ciutadania, especialment els que aparquen els seus cotxes o furgonetes al carrer.

 

Marxa lenta del 12 d'abril 

Per altra banda, l'Ajuntament de Cunit ha anunciat que se suma a la marxa lenta del pròxim 12 d'abril anunciada per la Xarxa de Mobilitat Penedès-Garraf i la Coordinadora de Calafell. L'acció de protesta s'ha impulsat per l’elevat preu dels peatges que afecten la zona —com ara el que hi ha a Cunit— i per l'alta accidentalitat que presenta la carretera C-31. Per això es demana la gratuïtat de peatge de Cunit i Cubelles i una rebaixa al peatge de Vallcarca.

 

Altres notícies destacades: