GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cunit permetrà l'ampliació de les terrasses del bar de forma gratuïta

En el moment que el municipi pugui passar a la fase 1

L'Ajuntament de Cunit ha ofert als establiments de restauració del municipi la possibilitat d'ampliar les terrasses de forma gratuïta, en el moment en què aquestes es puguin obrir. Recordem que la fase 1 del desconfinament preveu que ja puguin funcionar les terrasses dels bars i restaurants, amb una capacitat màxima del 50%. Per aquest motiu, el consistori ofereix l'opció d'ampliar aquest espai, també per a les pastisseries i els forns que tinguin terrassa, 

 

Des del consistori han afegit que no es cobrarà res per aquesta ocupació més gran de la via pública. Les sol·licituds es poden fer presentant una instància a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), i els serveis tècnics contactaran amb cada local per establir les condicions. El regidor de Medi Ambient de Cunit, José Manuel Cabada, ha destacat que aquesta és una mesura amb la qual es vol «ajudar el petit comerç que, ara per ara, està patint greument els efectes d’aquesta crisi sanitària».

 

Dubtes sobre el pas a la fase 1

El que encara no se sap és quan podrà avançat Cunit cap a la fase 1 del desconfinament. La proposta de la Generalitat de fer-ho per regions sanitàries engloba el municipi en la regió del Garraf-Alt Penedès, que encara no podria canviar de fase el dilluns 11 de maig. Des del territori han reclamat un tracte diferenciat per aquesta part del Penedès, que ara mateix està enquadrada en l'àmbit metropolità sud.