GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Cues a l'N-340 a Torredembarra per l'accident d'un cotxe i un camió que ha caigut per un terraplè

Cunit ja permet fer esport a la platja i a dins de l'aigua

Sempre de forma individual i respectant les mesures de seguretat

Amb l'entrada a la fase zero del desconfinament, l'Ajuntament de Cunit ha anunciat que ja s'autoritza la pràctica de l'esport individual a dins de l'aigua del mar, complint sempre les mesures de seguretat. Aquesta decisió se suma a la de permetre fer esport a la sorra, que ja s'havia autoritzat fa uns dies. En ambdós casos, la pràctica de l'esport s'ha de fer de forma individual i respectant la distància de seguretat amb altres persones.

 

Mascaretes per al transport públic

Per altra banda, la policia local de Cunit i Protecció Civil van començar aquest dilluns 4 de maig a distribuir les màscares de protecció per a tots els que han d'agafar el transport públic, en aquest cas, el tren. L'ús de les mascaretes al transport públic és obligatori des d'aquesta fase zero, i el municipi n'ha rebut un total de 2.500 a través de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.