Cunit celebra una nova edició del Vòlei Nit a la platja

El campionat celebra la 24a edició amb l'objectiu de tornar a esdevenir un referent en aquest esport
Una de les edicions del Volei Platja Nocturn de Cunit. | Ajuntament de Cunit

 

El primer cap de setmana del mes d'agost, els dies 3 i 4 d'agost, Cunit celebrarà una nova edició del Vòlei Nit, el torneig nocturn de vòlei platja nocturn per equips de quatre jugadors que la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cunit organitza des de l'any 1995 a l'espigó 2 de la platja Ponent de la localitat del Baix Penedès. En la seva 24a edició, i ja des de l'any passat, el campionat espera tornar a convertir-se en un referent i punt de trobada de participants i públic. 

Enguany les inscripcions es realitzaran en línia

Com a novetat per aquest any, les inscripcions per participar en el torneig s'hauran de fer, únicament, a través d'internet. S'haurà d'emplenar un formulari digital i enviar el comprovant del banc i de l'autoliquidació al correu electrònic de la regidoria d'Esports abans del dijous 1 d'agost a les dotze del migdia. Per altra banda, una altra novetat és l'eliminació de la categoria sub-18, de manera que només es jugarà en dues categories: la popular mixta, que ha de comptar amb almenys una noia jugant a la pista i dues d'inscrites a cada equip, i la masculina.

Les imatges del Vòlei Nit de Cunit 2018 | Toni Gonzàlez

 

Un requisit bàsic per participar en el torneig és que només podran disputar els partits aquells jugadors que s'hagin inscrit amb anterioritat a l'inici de la competició i que hagin acreditat la seva identitat al brífing inicial, que tindrà lloc el dia 3 d'agost a tres quarts de nou. Tots els participants rebran una samarreta i se'ls oferirà begudes i aigua. Els guanyadors, com cada any, seran premiats amb un sopar a l'Arrosseria.

"🚴Llorenç del Penedès acollirà la sortida de la primera Volta Ciclista al Penedès" "😡 MOLT FORT: Intenta atropellar la seva exparella al Vendrell"