Cunit entrega els premis del Concurs d'aparadors nadalencs

També s'ha anunciat la instal·lació d'un nou punt de recàrrega del vehicle elèctric
Els premiats al concurs d'aparadors nadalencs de Cunit. | Ajuntament de Cunit

 

La sala de plens de l'Ajuntament de Cunit va acollir el passat dissabte 22 de desembre l'acte de lliurament de premis del Concurs d'aparadors nadalencs, destinat al comerç local. El jurat del certamen, que també va lliurar els premis, estava format pel regidor de Promoció Econòmica, Xavier Salvadó, per Josep Portillo com a representant de l’Associació d’Empresaris i Comerciants de Cunit, i per Maria Dolores Latorre, presidenta de l’Associació Ateneu Cultural Alba de Cunit.

 

El primer premi se'l va endur l'Herbo-Detètica Cunit, seguit de la Merceria Cunit i la Perruqueria Adana, que va quedar tercera. Els Serveis Nela, la Nube Bar Cafeteria, i Con Duende Mujer van aconseguir els altres premis. En total van ser onze els comerços que es van presentar al concurs. Els premis repartits són estades per a dues persones en diferents hotels. Tots participants van rebre un diploma acreditatiu del concurs

 

Nou punt de recàrrega del vehicle elèctric a Cunit

D'altra banda, i també referent al municipi de Cunit, l'Ajuntament ha informat que aviat hi haurà un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics a la localitat. El punt estarà situat al pàrquing de les Oliveres i serà de recàrrega semiràpida, amb una potència de 20 quilowatts i la possibilitat de dotar un cotxe elèctric amb una autonomia de 100 quilòmetres en una hora de càrrega.  

 

El punt s'acabarà d'instal·lar durant aquestes vacances de Nadal. Amb aquest ja seran dos els punts de recàrrega 24 hores que haurà posat l'Ajuntament de Cunit. El primer d'ells es va instal·lar el 2017 i està situat a l’aparcament del Pavelló Municipal Els Joncs, a l'avinguda de Sitges. Fa unes setmanes es va anunciar que ciutats com Tarragona, el Vendrell o Cambrils tindran el 2019 una estació pública de recàrrega del vehicle elèctric. L'objectiu del Govern és que el 2019 hi hagi més de cent punts públics de recàrrega a tot el territori.