Cunit lamenta que la remodelaci贸 de la C-31 estigui aturada des de fa tres anys

L'alcaldessa assegura que no han rebut cap comunicaci贸 des de l'estiu passat

L'Ajuntament de Cunit s'ha manifestat al voltant del projecte de reforma de la C-31 al seu pas pel municipi, despr茅s de l'煤ltim atropellament que hi ha hagut en aquesta via, el passat dissabte 11 de gener. L'alcaldessa, Dolors Carreras, ha demanat un cop m茅s a la Generalitat de Catalunya 芦que tiri endavant el projecte que est脿 aprovat des de l'any 2017禄. 芦Fa m茅s de tres anys que sentim que tenen la soluci贸 per pacificar aquesta via, per貌 no s鈥檋a tirat endavant禄, ha afegit l'alcaldessa.

El passat juliol, despr茅s de formar-se el nou govern de PSC i Impulsem Cunit, Dolors Carreras i el primer tinent d'alcalde, Jaume Casa帽as, van visitar la Direcci贸 General de Carreteres per demanar que s'acceler茅s el projecte d'arranjament de la carretera. Aquest projecte es va presentar el juny del 2017, per貌 va quedar en 'stand-by' despr茅s que el govern de la Generalitat que el va impulsar fos destitu茂t amb l'aplicaci贸 de l'article 155, l'octubre d'aquell mateix any.

 

Cap resposta des del passat juliol

Segons Carreras, des que el passat estiu van parlar amb els responsables de Carreteres no s'ha rebut 芦cap resposta ni cap comunicaci贸 que hagi variat la situaci贸禄. Per aix貌, avan莽a que a la reuni贸 prevista dem脿 dimecres, 15 de gener, del Pacte del Pened猫s Mar铆tim es reclamaran solucions davant aquesta situaci贸. Els 煤ltims mesos s'han produ茂t diversos atropellaments a la C-31 al seu pas per Cunit. Una de les demandes que es fa 茅s millorar la visibilitat dels passos de vianants de nit.

El projecte que es va presentar el 2017 preveia fer aquestes millores als passos de vianants, aix铆 com construir una nova rotonda al carrer de Montblanc i millorar els encreuaments de la C-31 amb els carrers de l'Ebre i de les Sorres, i amb el carrer de les Figueres i l'avinguda Diagonal. Des de l'Ajuntament de Cunit calculen que per la via hi passen entre 17.000 i 20.000 vehicles diaris.

"URGENT | El Vendrell porta a la Fiscalia el cas de l'Escola de M煤sica" "馃帵 Un documental fet des del Pened猫s analitza les 芦llums i ombres禄 dels Mossos"