Ja han començat les obres a la xarxa d'aigua potable de Cunit.

Cunit comença la renovació de la xarxa d'aigua del municipi

La primera fase es desenvolupa a l'avinguda de Barcelona

L'Ajuntament de Cunit ha anunciat l'inici de les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable del municipi, que s'havien previst per dur a terme aquest 2020. El pla de renovació té l'objectiu de millorar el rendiment del sistema d'abastament, prioritzant les zones on es detecten més incidències. Per això s'anirà desenvolupant per sectors, començant per les actuacions iniciades ara a l'avinguda de Barcelona, entre el carrer del Vendrell i l'avinguda de Juli César.

 

Una primera actuació que durarà quinze dies

En aquest primer tram d'actuacions, amb una durada prevista de quinze dies, es renovaran 150 ml de canonada de fosa. La inversió prevista per l'Ajuntament és de 31.979 euros. Les obres arriben pocs dies després que el municipi es veiés afectat pel tall d'aigua derivat del trencament d'una canonada del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) a l'Ampolla. Cunit va aconseguir mantenir el subministrament d'aigua gràcies als dipòsits municipals.

Des de l'Ajuntament de Cunit van demanar disculpes als veïns per les molèsties que hagués pogut causar el tall, alhora que van agrair que es minimitzés el consum durant els dos dies que va durar l'afectació. El tall d'aigua també va afectar altres municipis del Baix Penedès, com ara l'Arboç, Bellvei o Calafell. Aquests dos últims van necessitar dipòsits provisionals per mantenir el subministrament d'aigua. Sorea va donar per restablert el servei el diumenge 5 de gener.

 

Activitats al Casal de la Gent Gran

Per altra banda, el Casal de la Gent Gran de Cunit comença el dimarts 21 gener els tallers i les activitats del segon trimestre del curs. Entre ells destaquen els tallers de pagament de gimnàstica, ioga, memòria o treballs manuals, o els gratuïts d'anglès bàsic, arranjaments de roba, balls de saló, balls en línia, conversa en català, costura, pintura a l'oli, punt de creu, salsa, sardanes, sevillanes o teatre.

També es faran sortides a Montblanc i Conesa (27 de febrer) o a la Vall de Núria (2 d'abril), així com una xerrada sobre l'insomni, a càrrec del farmacèutic David Rovira, que es farà el 30 de gener. Les inscripcions es poden fer fins al 17 de gener, de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 hores.


Comentaris