GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cunit acull la segona edició del Sam Sam Festival

Diversos artistes actuaran en dos escenaris, un d'acústic i un d'elèctric

Cunit acollirà el pròxim 18 d'agost una nova edició del Sam Sam Festival, un esdeveniment solidari organitzat per l'associació Reacció Cultural. Després de la bona acollida de la primera edició i que s'hagi certificat el suport de l'Ajuntament de Cunit, s'ha apostat per fer aquesta segona edició, que es farà a peu de platja, al costat de l'estació de Renfe del municipi.

 

La programació del Sam Sam Festival es divideix en dos escenaris, un d'acústic i un altre d'elèctric. A l'escenari acústic, a les dotze del migdia, hi haurà l'actuació de Mabel Flores, Ferran Exceso, Daniel Higiénico, i De La Carmela. Per la seva banda, l'escenari elèctric —pel qual hi ha una entrada d'entre deu i quinze euros— obrirà el foc a partir de les 22.00 hores, amb els grups Sharif, Lágrimas de Sangre, i Fyahbwoy. A més a més, també hi haurà el recinte Sam Sam que a les set de la tarda acollirà una festa holy i una batucada amb Tympanum.

 

El Sam Sam festival

El Sam Sam festival és un projecte de cooperació internacional que té com a objecte col·laborar amb el desenvolupament de l'escola Kalasans, situada al barri Sam Sam III de Dakar. També vol sensibilitzar sobre la importància de promoure l'educació com a font del canvi social i de la democratització dels pobles. Tots els diners que es recullin amb el festival s'enviaran directament al coordinador del projecte educatiu, Ferran Sans. Segons les necessitats del curs acadèmic, aquests diners es destinaran a material escolar, a manteniment de les instal·lacions, o a finançar les colònies que es realitzen cada any.

 

Fa quatre anys, alumnes de la Universitat de Lleida van impulsar un festival per recaptar fons i dotar de recursos aquest projecte. El passat any 2017, l’Ajuntament de Cunit es va sumar a aquest moviment, amb bons resultats. Per aquesta raó, la localitat del Baix Penedès repetirà l'experiència aquest 2018. El Sam Sam festival serà un dels esdeveniments que se celebrin aquest mes d'agost a Cunit, junt amb el festival de l'Humor o la nit del Volei Plaia.