Cunit segueix sense servei de socorrisme a les platges

L'Ajuntament apunta que la tramitació s'ha vist afectada per l'estat d'alarma
Les platges de Cunit encara esperen els socorristes. | Ajuntament de Cunit
 

Les platges de Cunit segueixen sense servei de socorrisme, ja ben entrada la temporada d'estiu. Des de l'Ajuntament han explicat que el procés de tramitació encara s'està duent a terme, després que s'hagués vist afectat per l'aturada de l'estat d'alarma. En aquests moments s'està fent el procés de selecció de les places. Des del consistori recorden que, mentre el servei no estigui operatiu, cal trucar al 112 si hi ha alguna emergència.

Reforç del servei de vigilància

En total, a Cunit hi haurà disset persones que formaran part d'aquest servei, catorze socorristes amb titulació i tres vigilants, tot i que des del consistori ja han avançat que treballen en un reforç del servei de vigilància, amb sis persones més que informaran sobre les mesures de seguretat que cal seguir en aquest estiu atípic. A més a més, es comptarà amb un dron, una embarcació, un quad, caiacs i tres patinets elèctrics.

"Ajornat: L'AE Salva Ribes no celebrarà el vintè Torneig 'in memoriam' Salva Ribes" "Increïble: La trista xifra rècord de deixalles al carrer que ha recollit Calafell"