Presentació de la manifestació contra els atropellaments a la C-31 de Cunit.

«No ens quedarem asseguts»: Cunit tallarà la C-31 pels atropellaments

Els veïns demanen que la Generalitat prengui «mesures urgents» abans de fer les obres

«No sé si ens escoltaran o no, però el que sí que sé és que no ens podem quedar asseguts». Així s'expressa Jennifer Sánchez, principal impulsora de la manifestació que es farà a Cunit el pròxim dissabte 29 de febrer en protesta pels nombrosos atropellaments dels últims mesos a la C-31 al seu pas pel municipi. Precisament, la filla de setze anys de Sánchez va ser víctima d'un d'aquests atropellaments el passat mes de novembre.

Des d'aleshores, n'hi ha hagut tres més, tots en passos de vianants. La situació ha provocat la indignació entre els veïns, que fa temps que reclamen millores en aquesta via interurbana que passa pel mig de la població. «Sabem que les obres de remodelació començaran després de l'estiu, però volem que abans la Generalitat prengui mesures urgents, com ara pintar els passos de vianants, millorar la seva il·luminació o fer algun ressalt provisional a la calçada», enumera la impulsora de la protesta.

Tall dels dos carrils de la C-31

La manifestació es farà el pròxim dissabte 29 de febrer a les onze del matí, amb una concentració prèvia a les 10.30 hores a l'encreuament de l'avinguda de Barcelona amb avinguda del Mediterrani. Aquest és el límit del terme municipal de Cunit amb Segur de Calafell, on també pateixen el mateix problema. Des d'allà és d'on començarà la protesta, que tallarà els dos carrils de la C-31 durant una hora.

Està previst que a les dotze del migdia la comitiva arribi a la plaça de la Vila, on llegiran un manifest al davant de l'Ajuntament. El consistori i els diferents partits s'han afegit a la mobilització. Dolors Carreras, alcaldessa de Cunit, ha explicat que des de l'Ajuntament donen tot el suport a les reivindicacions dels veïns, i ha afegit que el projecte de remodelació de la C-31 es troba actualment «en exposició pública la Generalitat», amb el qual aviat començarà la licitació. Les obres s'iniciaran després de l'estiu


Comentaris