Citen a declarar l'alcaldessa de la Bisbal del Penedès per una denúncia de la portaveu d'ERC

Pilar Verdún va denunciar Agnès Ferré i la regidora Judith Vidal per calúmnies pel tema del seu pou d'aigua
Agnès Ferré i el seu equip de govern. | M.G.

 

L'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, i la regidora de l'equip de govern Judith Vidal han estat cridades a declarar el dia 1 d'abril als jutjats del Vendrell per una denúncia que va interposar la portaveu del grup municipal d'ERC a la Bisbal, Pilar Verdún. La denúncia va sorgir per les acusacions que va fer el passat setembre el grup municipal del PDeCAT, que governa al municipi, contra Verdún, assegurant que aquesta no disposava de comptador d'aigua en una casa que té a la Masieta.

En un escrit que el PDeCAT va publicar a les xarxes socials, explicaven que Verdún tenia un tub que anava directe a un pou que hi havia a la finca, sense que aquesta passés per un comptador, i afegien que la situació va durar vuit anys, del 2007 al 2015, durant els quals la portaveu d'ERC no hauria pagat els consums d'aigua, «que només comptant mínims, pujaria a 2.000 euros, sense tenir en compte els anys anteriors», afirmaven.

Denúncia per difamacions i injúries

En aquell moment, Pilar Verdún va respondre, en declaracions a aquest mitjà, que el pou l'havia fet construir ella mateixa l'any 1986, amb el qual «no necessitava comptador». Posteriorment, l'explotació del pou va ser concedida a l'Ajuntament de la Bisbal, gràcies a un acord amb l'aleshores alcalde Joan Poch, a canvi de poder conservar el seu ús particular. El grup d'ERC assegurava que es va redactar un document on es recollia aquest acord, però des de l'actual govern asseguren que no l'han vist en cap moment.

Per tot això, el grup municipal d'ERC va criticar el PDeCAT per «acusar falsament» a Pilar Verdún, i la mateixa portaveu va presentar una querella per difamació i injúries, que ha estat acceptada a tràmit pel jutjat. La mateixa alcaldessa ha confirmat a aquest mitjà que ha rebut la citació aquest mateix dimecres. Tant Agnès Ferré com Judith Vidal i la mateixa Pilar Verdún hauran de declarar el pròxim dilluns 1 d'abril en les diligències prèvies.  

"Desmantellen una plantació de marihuana amb més de 200 plantes a Cunit" "ÚLTIMA HORA | Detenen l'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, i el cap de la policia local"