Demanen expulsar del país l'home que va atacar dues àvies a Calafell i Cunit

Els fets van tenir lloc l'estiu del passat 2018
El segon atac es va produir al passeig de Segur de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

La Fiscalia demana tretze anys de presó i l'expulsió del país per a l'home que ara fa un any va atacar a dues àvies a Calafell i Cunit. Segons informa el Diari de Tarragona, l'escrit d'acusació del fiscal relata que el passat 21 d'agost del 2018, l'acusat va atacar dues persones grans amb la intenció de robar els collarets d'or que portaven. El primer atac es va produir a Cunit, al carrer de Calafell, quan l'home va agafar pel coll una dona de 82 anys que anava pel carrer i li va robar una cadena d'or.

 

L'atac va ser ràpid i el lladre va fugir, sense que la dona patís cap lesió. Poc després, l'assaltant va repetir el mateix tipus de robatori amb una dona de 81 anys que anava pel Passeig Marítim de Segur de Calafell. En aquest cas, però, la dona va presentar resistència, i el lladre va acabar llençant-la a terra i no li va poder prendre el collaret d'or. De resultes de la caiguda, la dona es va fracturar el fèmur, una lesió que va trigar 52 dies a curar-se. 

 

En situació irregular i amb diversos antecedents

El lladre va ser detingut poques hores després i el jutge va declarar el seu ingrés a la presó a l'espera del judici, que s'haurà de fer a l'Audiència de Tarragona. El fiscal acusa l'home dels delictes de robatori amb violència, lesions i intent de robatori, que sumen tots junts tretze anys de presó. A més a més, com que l'acusat es troba al país en situació irregular i té diversos antecedents penals, la Fiscalia demana que se l'expulsi quan hagi complert dues terceres parts de la pena.

 

Segons el diari, el fiscal també sol·licita que se li prohibeixi tornar al país en vuit anys i que pagui a la segona víctima un total de 4.680 euros per les lesions que va patir, i 12.000 euros més per les seqüeles.