Desallotgen un edifici de la Rambla del Vendrell per una fuita de gas

S'ha tallat el pas en un lateral mentre els Bombers efectuaven els treballs pertinents
Els Bombers, treballant a la fuita de gas del Vendrell. | Policia Municipal del Vendrell

 

Una fuita de gas ha obligat a desallotjar els veïns d'un edifici de la Rambla del Vendrell, aquest dilluns al migdia. L'avís s'ha donat a les 13.55 hores, quan un veí ha donat l'alerta perquè sentia una olor de gas molt forta. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Municipal del Vendrell s'han desplaçat fins als llocs dels fets immediatament. Es tractava del número 10 de la Rambla, un edifici de set plantes amb diversos locals de restauració als baixos.

 

Els Bombers han comprovat que es tractava d'una fuita de gas exterior, en uns comptadors situats en un terrat de l'edifici. De manera preventiva, s'han desallotjat tots els veïns, ja que s'ha comprovat que els pisos des del segon cap amunt estaven afectats pel gas. Els Bombers han tallat la fuita i han donat avís a la companyia del gas perquè se solucionés el problema.

 

Cap a les quatre de la tarda, després de fer les comprovacions pertinents, ja han començat a  deixar tornar els veïns als seus habitatges. Durant més de dues hores la policia local ha tallat el pas pel lateral dret de la Rambla, tant en cotxe com a peu. Sobre dos quarts de cinc de la tarda, han tornat a restablir el pas amb tota normalitat, amb el qual tot ha quedat, finalment, en un ensurt.

 

Fuita de gas al carrer a Badalona

Precisament aquest mateix dilluns 20 d'agost també hi ha hagut una fuita de gas a Badalona, a l'avinguda del President Companys a la confluència amb el carrer de Navarra, després que uns operaris rebentessin una canonada mentre treballaven al carrer. Tot i l'espectacularitat dels fets, no hi ha hagut danys ni ferits, i la situació s'ha normalitzat al cap d'unes hores. Això sí, diversos usuaris han quedat sense subministrament de gas durant unes hores.   

"El PSC suspèn de militància a la seva regidora a la Bisbal del Penedès" "Arriba la Festa Major de l'Arboç, un de les més típiques de Catalunya"