Desmenteixen una informació sobre un suposat intent d'abús sexual a una nena a Coma-ruga

La publicació s'ha fet córrer per diferents grups de Facebook

Els Mossos d'Esquadra han desmentit una informació que des d'aquest dissabte s'ha fet córrer en alguns grups de Facebook del Vendrell, referent a un suposat intent d'abús sexual a una nena de nou anys a Coma-ruga. La publicació feia referència a la desaparició d'una nena de nou anys mentre passejava amb la seva família pel passeig marítim de Coma-ruga. La persona que ho va publicar assegurava que havia trobat després a la nena dins d'un complex de pisos amb un home que portava els pantalons abaixats.

També afegia que havia posat denúncia als Mossos d'Esquadra, i que aquesta persona tenia diverses denúncies. Des dels Mossos han desmentit aquesta informació, assegurant que és completament falsa i que no hi ha cap denúncia presentada. Tampoc hi ha cap persona amb diverses denúncies per casos d'aquest tipus. La publicació s'ha fet córrer per altres grups de Facebook, amb gent que demana que es comprovi si és veritat i altres que ja avancen que no ho és.

Des de Tarragona Digital ja s'ha pogut certificar que la publicació és falsa. Casos com aquest reobren el debat d'algunes pàgines comunitàries de Facebook que publiquen informacions sense contrastar les fonts o les mateixes informacions. Diversos usuaris de les xarxes socials també s'han queixat que en aquestes pàgines s'eliminen comentaris on es demanen explicacions per aquestes publicacions.   

Crema un cotxe a la urbanització Mas Romeu

Per altra banda, aquest dilluns a la matinada ha cremat totalment un cotxe a la urbanització Mas Romeu de Calafell, al carrer de Frederic Mompou. Segons han informat els Bombers de la Generalitat a aquest mitjà, l'avís s'ha rebut a les 01.27 hores i dues dotacions s'han desplaçat fins al lloc dels fets. Tot i que no hi ha hagut danys personals, el vehicle ha quedat totalment calcinat

 

També et pot interessar: