GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Detingut al Vendrell per posar un anunci sexual amb les dades de la seva llogatera

La dona sospitava del propietari del pis, amb qui havia tingut problemes econòmics
L'home està acusat d'un delicte de descobriment de secrets i d'injúries | Mossos d'Esquadra

 

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Baix Penedès han detingut un home al Vendrell com a presumpte autor dels delictes de descobriment de secrets i d’injúries. La detenció es va dur a terme el passat divendres, 2 de novembre, a la capital del Baix Penedès. El detingut és un home de 53 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la ciutat de Barcelona.

 

La investigació es va iniciar quan els Mossos d’Esquadra van rebre, el passat mes de juliol, la denúncia d’una dona que explicava que havia estat rebent moltes trucades al seu telèfon mòbil en relació amb un anunci fraudulent on suposadament ella oferia serveis sexuals a canvi de diners.

 

També havia publicat l'adreça on la víctima vivia amb la seva filla menor

La dona va explicar als Mossos que sospitava que la persona que havia posat l’anunci fals era el propietari de l’habitatge on residia, amb el qual anteriorment havia tingut problemes econòmics. La donava manifestar als agents dels Mossos que aquest anunci li havia provocat no poder fer vida normal per la gran quantitat de trucades que rebia, les quals eren de caràcter sexual. A més, a l’anunci també hi havia publicada l'adreça de l'habitatge on la víctima vivia amb la seva filla, que és menor d’edat.

 

Arran d’aquest fet, els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació. Així, es va poder localitzar la plataforma virtual on hi havia publicat l’anunci i, amb el corresponent manament judicial, van poder localitzar el mòbil des del qual s’havia creat.

 

Finalment, la policia catalana va identificar i detenir al Vendrell el propietari del mòbil, que coincidia amb el propietari que tenia la casa llogada a la víctima. El detingut, de 53 anys i veí de Barcelona, va passar dissabte passat, 3 de novembre, a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell, on el jutge en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.