Detenen al Vendrell un home que duia a sobre vuit dosis de cocaïna i 150 euros en efectiu

Els agents de la Policia Local van seguir l'home per la localitat per les sospites que aixecava la seva actitud i gestos estranys al maleter del seu vehicle
Imatge del material intervingut a l'individu. | Policia Local El Vendrell

 

La Policia Local del Vendrell va detenir aquest passat dimecres, 28 d'agost, a la tarda, un individu a qui es van intervenir vuit dosis de cocaïna, 150 euros en efectiu i dos telèfons mòbils que es van trobar a l'interior del seu vehicle i dels quals es desconeix la seva procedència. Els agents es van emportar l'home a comissaria, i se li ha imputat un presumpte delicte contra la salut pública.

 

L'actitud de l'home i gestos estranys al maleter van aixecar sospites

Els fets van succeïr cap a les vuit de la tarda al carrer Miquel Batllori Munné, prop de l'avinguda Baix Penedès. Els agents del cos municipal de seguretat van observar al pàrquing de la Riera de la Bisbal com el conductor d'un vehicle mostrava una actitud estranya i manipulava objectes al maleter. Les sospites dels agents els van portar a seguir el turisme fins un altre aparcament, en aquest cas d'una cadena de supermercats proper al lloc, on van veure que l'home repetia l'acció.

 

Al pàrguing del supermercat, els policies es van apropar a l'home, identificat com S.O., i el van enxampar amb droga a les mans. Es tractava de vuit embolcalls presumptament de cocaïna que es van descobrir en l'escorcoll al cotxe, a més de 150 euros en efectiu i dos telèfons mòbils. L'home va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, mentre que el turisme ha estat traslladat a les dependències policials per fer-ne un escorcoll més profund i detallat.

 

La Policia Local denuncia un home que pescava al llac de Coma-ruga

Aquest mateix dimeres, al migdia, la Policia Local del Vendrell també va haver d'actuar, en aquest cas al nucli de Coma-ruga. Dos agents de policia vestits de paisà van observar un home que intentava pescar un llobarro d'entre cinc i set quilograms al llac de Coma-ruga amb un fusell de pesca mentre tenia el cotxe estacionat al mig del carril per fugir ràpidament. La Policia ha denunciat l'home i la seva parella, que l'acompanyava, per l'acció i també per la infracció al trànsit. A més, se li ha intervingut l'arma.