ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

Detingut per agredir una dona amb arma blanca al Vendrell

La víctima ha estat trasllada a l'hospital amb pronòstic lleu

Un home ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal del Vendrell aquest dijous 26 de juliol a la tarda després d'haver agredit a una dona amb una arma blanca. Els fets han tingut lloc al carrer Nou. La dona ha estat traslladada a l'Hospital del Vendrell pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) amb ferides lleus. La Policia Municipal creu que es podria tractar d'un possible cas de violència de gènere.

 

Han estat els veïns del carrer qui han alertat els cossos policials quan han sentit una forta discussió a l'interior d'un habitatge entre l'home i la dona. Precisament aquest passat dimarts, la Policia del Vendrell presentava una nova aplicació per telèfons mòbils per alertar de forma directa als agents quan hi hagi situacions d'agressions o assetjament. L'aplicació s'ha impulsat després que fa uns mesos es denunciessin dos casos d'assetjament a la via verda que va de Sant Salvador al Vendrell. El primer dia en què ha estat disponible l'aplicació, unes 80 persones ja s'hi han registrat, segons xifres de la policia local.

 

Carpa lila al Botafoc

Una altra de les iniciatives que s'han posat en marxa aquests dies és la carpa lila que hi haurà a la zona del Botafoc durant els concerts nocturns de Festa Major dels dies 26, 27 i 28 de juliol. A la carpa s'hi podran denunciar situacions d'assetjament o agressions que es puguin donar en esdeveniments com aquests, on hi ha molta massificació de gent.

 

En aquest punt també es podran fer tests d'alcoholèmia voluntaris, perquè aquelles persones que hagin begut alcohol i hagin d'agafar el vehicle propi sàpiguen en quins nivells es troben. L'objectiu és evitar que hi hagi accidents causats per la ingesta d'alcohol o substàncies tòxiques. Fa unes setmanes, la policia del Vendrell ja va fer una campanya de controls a tot el municipi relacionats amb aquest tema.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.