Detingut un jove al Vendrell que tenia una ordre de recerca

Se'l va detenir quan s'identificaven diverses persones a la zona de Ca l'Escori
Imatge d'arxiu d'una detenció. | Mossos d'Esquadra

 

La Policia Municipal del Vendrell va detenir aquest diumenge 2 de desembre al vespre a un jove de 23 anys que tenia una ordre de recerca i detenció per part d'un Jutjat Penal d'una altra demarcació. El jove formava part d'un grup de persones que van ser identificades pels agents a la plaça de Ramona Macipe, a la zona de Ca l'Escori, quan faltaven uns vint minuts per les deu del vespre.

 

El grup va ser identificat per la policia perquè es va rebre un avís d'un veí per conducta incívica, ja que estaven a la via pública fent soroll, xivarri i cops. Els agents van procedir a identificar totes les persones que formaven part d'aquest grup, quan van veure que una d'elles tenia aquesta ordre de recerca i detenció per part d'un jutjat. Per aquesta raó van detenir el jove i se'l van endur cap a les dependències policials per posar-lo a disposició del jutjat en qüestió. 

 

Controls de documents de trànsit

D'altra banda, i també relacionat amb la Policia Municipal del Vendrell, aquest dilluns s'ha anunciat que durant aquesta setmana del Pont de la Puríssima es faran controls de documentacions de trànsit, tant pel que fa a vehicles com dels mateixos conductors. Des del cos de policia recorden que sempre s'ha de portar el permís de circulació, la fitxa tècnica del vehicle i el permís de conducció vigent.

 

S'obre el pas per la riera de la Bisbal

També aquest dilluns a la tarda, des de la regidoria de Via Pública del Vendrell s'ha procedit a obrir el pas per la riera de la Bisbal, a la confluència amb el Torrent del Lluc, que portava tancat des de mitjans d'octubre per les riuades del mes passat. Abans de tornar a obrir el pas als vehicles s'han hagut de fer diversos treballs per millorar el ferm i el clavegueram de sota, ja que havia quedat molt malmès pels últims temporals.

"El projecte de reutilització de llibres escolars arriba a 1.700 alumnes de Calafell" "La Marea Pensionista no defalleix i segueix protestant al Vendrell"