Un detingut al Vendrell per un delicte contra la salut pública

La persona ha passat a disposició judicial
Imatge d'arxiu d'una detenció. | Twitter (@mossos)

 

La Policia Municipal del Vendrell ha detingut aquesta passada matinada una persona per un possible delicte contra la salut pública. Segons ha explicat el mateix cos de policia a través de les xarxes socials, la ràpida actuació d'una patrulla ha permès detenir aquesta persona, a la qual se li han intervingut substàncies prohibides i també diners. La policia vendrellenca ha iniciat diligències abans que el detingut passés a disposició judicial.

 

 

Desmantellen una plantació a Torredembarra

També relacionat amb les substàncies estupefaents a la regió de Tarragona, la policia local de Torredembarra i la Guàrdia Civil van desmantellar aquest passat dimecres 8 de maig una plantació de marihuana al carrer de les Escoles. En l'actuació es van trobar 364 plantes de marihuana que estaven a l'interior de l'habitatge, que estava situat a prop de l'escola Molí de Vent i l'Institut de Torredembarra. Les queixes dels pares dels alumnes per la forta olor van motivar la intervenció policial.

 

Robatori nocturn en un local de Calafell

La crònica de successos també ha deixat aquesta setmana un robatori amb força que es va fer la nit d'aquest dimecres a dijous en un local de la platja de Calafell, situat a la carrerada d'en Ralet. Les càmeres de vigilància del local van enregistrar com diverses persones tapades amb caputxes aixecaven la persiana i rebentaven una porta per accedir a l'interior, per després sortir-ne amb material divers. Els propietaris han denunciat els fets als Mossos d'Esquadra.

 

Roba un desfibril·lador a Masllorenç

Una altra detenció ha estat la d'una dona que va robar un desfibril·lador a Masllorenç el passat dilluns 6 de maig. L'aparell es trobava instal·lat al carrer Major, i un veí que va veure el robatori va ser qui va avisar els Mossos. Els agents van trobar la dona, a dins d'un cotxe, al Montmell, amb el desfibril·lador a sota dels seients posteriors.

 

Més notícies de la categoria Baix Penedès