NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Una de les plantacions que la policia ha trobat a Calafell.

Operació contra el cultiu de marihuana en un club cannàbic de Calafell

En una doble operació, s'han detingut dues persones

L'Ajuntament de Calafell ha informat d'una doble operació contra el conreu de marihuana al municipi, que han dut a terme la Policia Municipal i la Guàrdia Civil. Per una banda, la policia ha trobat a un habitatge del carrer del Priorat un hivernacle amb diverses plantes de marihuana i un assecador. Per altra banda, a l'avinguda del Mossèn Jaume Soler s'ha trobat una plantació del tipus 'indoor' amb diverses plantes més.

Segons el consistori, les dues operacions han comportat la detenció de dues persones, a més de requisar les plantes i el material trobat. A més a més, l'Ajuntament ha afirmat que, en un dels dos casos, tot apunta al fet que l'activitat es camuflava com a una associació cannàbica. Des dels cossos policials s'han fet els últims mesos diverses actuacions contra clubs cannàbics de Calafell i Cunit, per activitats relacionades amb el tràfic de drogues.

L'hivernacle amb plantes de marihuana que s'ha trobat en un habitatge de Calafell.
L'hivernacle amb plantes de marihuana que s'ha trobat en un habitatge de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

Alternatives pels joves denunciats per consum o tinença de drogues

La notícia arriba el dia que l'Ajuntament de Calafell ha donat a conèixer el nou conveni que s'ha signat amb el departament d'Interior mitjançant el qual s'ofereixen alternatives als joves que se'ls hagi denunciat per consum o tinença de droguesLa iniciativa va dirigida a joves d'entre 14 i 17 anys que hagin estat denunciats per assumptes relacionats amb la droga. Poden evitar el pagament de les sancions si fan una sèrie de sessions sobre els riscos del consum de drogues.

Interceptat un camió amb dues tones d'haixix i marihuana

Per altra banda, els Mossos d'Esquadra van interceptar aquest passat cap de setmana un camió que circulava per l'N-340 al Baix Penedès carregat amb dues tones d'haixix i marihuana. El valor de la droga que es va intervenir podria superar els cinc milions d'euros, en una operació important que pot ajudar a desarticular una banda important del tràfic de drogues a Catalunya. La persona que conduïa el camió va quedar detinguda.


Comentaris