GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Dos detinguts al Vendrell que acabaven d'ocupar un habitatge

Es tractava d'una segona residència del sector del Sanatori
Dues persones han estat detingudes al Vendrell per ocupar un habitatge. | Policia Municipal del Vendrell

 

La Policia Municipal del Vendrell ha informat que aquest dijous 14 de març al vespre van procedir a la detenció d'una parella a la zona del Sanatori, a Sant Salvador, per un suposat delicte d'ocupació d'habitatge. Els agents van rebre l'avís d'uns veïns del carrer de la Tramuntana perquè van veure com dues persones entraven en una casa que sabien que era una segona residència, i que no estava llogada.

 

La policia local es va presentar al lloc dels fets i van constatar que les dues persones, que eren matrimoni, havien entrat a un habitatge que no era seu. Segons l'atestat, havien fet servir «unes claus falses». El fet que tot just haguessin entrat va permetre els agents detenir-los a l'instant, ja que encara no havien canviat el pany de la porta. Els detinguts van quedar sota custòdia de la policia local fins que se'ls va transferir a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del Vendrell.

 

Batuda en diversos locals de la zona de Ca l'Escori

Aquest dijous 14 de març també hi va haver una altra actuació de la policia vendrellenca, en aquest cas com a suport d'altres cossos policials que van fer una actuació a la zona de Ca l'Escori, a prop de la carretera de Valls. Es van fer diverses identificacions en un total de quatre bars d'aquesta zona, segons han explicat des de l'Ajuntament del Vendrell. La policia va tallar l'espai mentre es duia a terme l'operació.

 

Els últims anys són habituals les actuacions policials a la zona compresa entre Ca l'Escori i el camí dels Molins, especialment contra el tràfic de drogues. Les batudes policials han estat constants, amb detencions que també han estat relacionades amb irregularitats a la llei d'estrangeria. El passat mes d'octubre es va precintar un local del camí dels Molins, a tocar dels Pisos Planas, per les continuades infraccions contra la salut pública.