El DNI es podrà tramitar a l'Arboç durant dos dies del mes de maig

Es podrà fer els dies 13 i 15 de maig
La renovació del DNI es podrà fer a l'Arboç.   | Ministeri de l'interior

 

Els arbocencs podran tramitar o renovar el DNI al seu municipi els dies 13 (dilluns) i 15 (dimecres) de maig, a la Biblioteca Municipal de l'Arboç. Per a fer-ho cal concertar cita prèvia i hora al telèfon 977 167 707. El dia de la tramitació és necessari portar una fotografia de mida de carnet, el DNI antic i la quantitat de dotze euros per pagar la taxa. En casos de canvi de domicili també cal aportar un certificat d’empadronament.

 

En el cas de primer DNI per a infants, cal aportar el certificat de naixement expedit per l'ajuntament del municipi de procedència. En el cas de famílies nombroses, l’expedició del DNI és gratuïta presentant el carnet de família nombrosa (original i fotocopia). De la mateixa manera, no es tramitarà cap document que sigui per pèrdua o sostracció si no es porta la corresponent denúncia.

 

Campionat de Catalunya Open d’Escacs per a cecs, al Vendrell

Per altra banda, l'Hotel Gran Europe de Coma-ruga acull aquest cap de setmana l'onzè Campionat de Catalunya d’Escacs per a cecs, organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a cecs (FCECS) amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell. Aquest serà el tercer any consecutiu que el municipi del Vendrell acull aquesta competició, que en l'actual edició passa d’un model tancat a un format d’inclusió.

 

El format de la competició serà de cinc rondes amb un ritme de joc de 90 minuts per jugador, amb un increment de 30 segons per jugada realitzada. El número de participants serà de 20 jugadors, quinze amb llicència i majors de 18 anys, tres menors de 18 anys i dos vidents convidats que formen part de la Secció d’Escacs de La Lira Vendrellenca. Amb aquests convidats s’inicia una prova pilot per fer un campionat inclusiu amb l’objectiu d’ampliar la participació de vidents en properes edicions.

 

També et pot interessar:

Més notícies de la categoria Baix Penedès