GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Evacuen una dona afectada pel fum en un incendi a Calafell

El foc ha cremat la cuina d'un habitatge de l'avinguda de Mossèn Jaume Soler
Els Bombers actuant a l'habitatge on s'ha declarat l'incendi, a Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

Una dona ha estat traslladada a l'Hospital del Vendrell aquest dimarts 5 de febrer al migdia després que es declarés un incendi en un habitatge de l'avinguda de Mossèn Jaume Soler de Calafell. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 12.53 hores, per un foc que s'havia declarat al número 19 d'aquesta avinguda. El foc s'havia originat a la campana extractora de la cuina, i ha afectat tot l'immoble, així com part de l'escala.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els Bombers han apagat les flames mentre una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès una dona de 52 anys que hi havia en aquells moments al pis, que s'havia vist afectada pel fum i patia un atac d'ansietat. Ha estat evacuada a l'Hospital del Vendrell amb caràcter lleu. L'habitatge que ha estat afectat per l'incendi es troba al nucli de la Platja de Calafell. A banda dels Bombers i el SEM també hi han intervingut des de la policia local del municipi.

 

Setmana d'incendis a les cuines dels habitatges

L'episodi d'aquest dimarts ha estat molt similar al que hi va haver el passat dijous 31 de gener a Bellvei, quan també es va declarar un foc a un habitatge que s'havia originat a la campana extractora de la cuina. En aquella ocasió, el SEM va atendre a dues persones per intoxicació de fum, que van ser traslladades a l'Hospital del Vendrell. Aquest passat diumenge, una olla al foc va ser la causant d'un altre incendi, en aquest cas al carrer de Pere Martell, a Tarragona ciutat. Sortosament, no hi va haver ferits.

 

Campanya de seguretat centrada en camions i furgonetes

D'altra banda, la policia local de Calafell ha anunciat que aquesta setmana es farà una campanya de seguretat viària impulsada pel Servei Català de Trànsit, que estarà centrada en els camions i furgonetes. Es vigilaran factors com la velocitat, l’alcohol i les drogues, les distraccions, o els elements de seguretat passiva. També es tindran en compte altres aspectes com les característiques del vehicle, el temps de conducció i descans del conductor o que la documentació del vehicle i el conductor sigui la correcta.