El Duet Alma del Vendrell.

El Duet Alma del Vendrell supera el coronavirus i ja pensa en tornar als escenaris

Van contraure la malaltia després d'actuar a la conca d'Òdena

Mari García i Albert Arribas formen el Duet Alma, una formació del Vendrell que recorre el país actuant en festes. Acaben de sortir de l'Hospital del Vendrell on tots dos han estat tretze dies ingressats a causa del coronavirus. El duet va tenir la mala fortuna d'actuar el 7 de març a Vilanova del Camí, municipi situat a la Conca d'Òdena, on al cap de pocs dies es coneixeria que hi havia un important brot de la covid-19.

García i Arribas han explicat a RTV el Vendrell que, pocs dies després de l'actuació, es van començar a trobar malament, amb tos seca i febre. Van estar uns dies aïllats a casa, amb un seguiment que els feien des del CAP del Vendrell, fins que una nit van decidir anar a l'Hospital del Vendrell perquè tenien problemes per respirar. Allà els van ingressar i els van confirmar que havien contret el coronavirus.

Millora progressiva a l'Hospital

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El seu estat va passar moments complicats, especialment els primers dies que van estar ingressats. «Vaig arribar a témer per la vida de l'Albert», ha admès la Mari. Amb l'oxigen i els retrovirals que els administraven, cada dia van anar notant una millora, fins que va desaparèixer la febre i la tos. Finalment, havent superat la malaltia, el passat dimecres 1 d'abril ja van poder tornar a casa.

Ara, mentre s'acaben de recuperar, ja pensen a tornar als escenaris tan aviat com la situació ho permeti, i han fet un vídeo d'agraïment a tot el personal de l'Hospital del Vendrell que els ha atès en aquests dies complicats, i que han penjat al seu mur de Facebook