Efectius de l'exèrcit desinfecten la residència de l'Arboç

És la segona intervenció de la UME al Camp de Tarragona
L'exèrcit ha fet tasques de desinfecció a la residència de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç
 

Cinc efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME) han desinfectat aquest dimecres 1 d'abril a la tarda tots els espais de la Residència d'avis i Hospital Sant Antoni Abat de l'Arboç. D'aquesta manera, l'exèrcit ha respost a la petició que el passat 27 de març va fer l'alcalde del municipi, Joan Sans, a la Subdelegació del Govern de l'Estat a Tarragona. Posteriorment, la petició es va traslladar al Ministeri de Sanitat, demanant la intervenció d'aquesta unitat militar.

L'acció de desinfecció i higienització de l'edifici de la residència s'ha fet amb l'objectiu de garantir la seguretat de tots els residents, tant dels usuaris com dels sanitaris. Aquest mateix dilluns, personal de l'Ajuntament havia netejat i desinfectat els espais comuns de la residència, però des del consistori creuen que «en aquests moments d'emergència sanitària, qualsevol acció que ajudi a lluitar contra la propagació del coronavirus és necessària».

Aquesta és la segona intervenció d'aquest tipus de l'exèrcit al Camp de Tarragona. El passat cap de setmana ja van fer tasques de desinfecció a la residència Mar i Sol de Creixell.

"❌ Sense acord per l'ERTO a Idiada: els sindicats denuncien acomiadaments" "El Vendrell i Calafell pateixen les primeres morts per coronavirus"