Enderroquen la històrica fàbrica de la Jijonenca al Vendrell

El 2012 va deixar de ser un centre de producció, mantenint només l'activitat logística
El Vendrell acomiada un dels √ļltims vestigis del seu passat industrial. | BP Diari
 

El Vendrell diu adéu a una de les seves fàbriques més icòniques, la que Industrias Jijonencas del Helado (Injhiesa) tenia a la carretera d'entrada al municipi provinent des de Barcelona. Aquestes setmanes, tots els que hagin passat en cotxe per la zona hauran vist que s'estan duent a terme els treballs de demolició d'aquesta fàbrica que tenia aproximadament 13.000 metres quadrats de superfície. En el seu lloc s'hi posarà una superfície comercial.

La hist√≤ria de la f√†brica al Vendrell es remunta a m√©s de 50 anys enrere, quan el 1968 l'empresa va decidir fer un centre de producci√≥ a la capital del Baix Pened√®s, com a territori intermedi entre Alacant i la Costa Brava. En el seu moment, la f√†brica va donar feina a molts ve√Įns de la comarca. La producci√≥ de gelats es va mantenir fins al 2012, moment en qu√® el centre es va quedar nom√©s com una planta log√≠stica i de distribuci√≥. Ara, s'ha posat punt final a la seva vida, m√©s de 50 anys despr√©s del seu naixement.

La fàbrica va estar activa més de 40 anys. | BP Diari

"La decisió de l'Ajuntament de Cunit amb les terrasses dels bars" "L'Arboç donarà fins a 240 euros a famílies que estiguin patint l'actual crisi"