GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Enderroquen la històrica fàbrica de la Jijonenca al Vendrell

El 2012 va deixar de ser un centre de producció, mantenint només l'activitat logística
El Vendrell acomiada un dels últims vestigis del seu passat industrial. | BP Diari
 

El Vendrell diu adéu a una de les seves fàbriques més icòniques, la que Industrias Jijonencas del Helado (Injhiesa) tenia a la carretera d'entrada al municipi provinent des de Barcelona. Aquestes setmanes, tots els que hagin passat en cotxe per la zona hauran vist que s'estan duent a terme els treballs de demolició d'aquesta fàbrica que tenia aproximadament 13.000 metres quadrats de superfície. En el seu lloc s'hi posarà una superfície comercial.

 

La història de la fàbrica al Vendrell es remunta a més de 50 anys enrere, quan el 1968 l'empresa va decidir fer un centre de producció a la capital del Baix Penedès, com a territori intermedi entre Alacant i la Costa Brava. En el seu moment, la fàbrica va donar feina a molts veïns de la comarca. La producció de gelats es va mantenir fins al 2012, moment en què el centre es va quedar només com una planta logística i de distribució. Ara, s'ha posat punt final a la seva vida, més de 50 anys després del seu naixement.

 

La fàbrica va estar activa més de 40 anys. | BP Diari