L'Enramada de l'Arboç programa una caminada fins a Llorenç del Penedès

La caminada acabarà a la cooperativa de Llorenç, on es farà una visita i un tast

La setena edició de la Mostra Gastronòmica de l'Enramada de l'Arboç, que se celebrarà els dies 25 i 26 d'octubre, tindrà com un dels actes destacats una caminada que es farà fins a la Cooperativa de Llorenç, el dissabte 26 d'octubre al matí. L'activitat començarà a les 08.15 hores, quan se sortirà del recinte de l'Enramada, a la plaça de Catalunya de l'Arboç, per anar en direcció a Llorenç del Penedès. Quan s'arribi a la cooperativa es farà una visita comentada i un tast de cava, abans de tornar cap a l'Arboç.

En arribar de nou al recinte de l'Enramada, tots els participants seran obsequiats amb un refrigeri. En total, la durada prevista d'aquesta activitat és de tres hores. Des de l'Ajuntament de l'Arboç han anunciat que els que vulguin prendre part a la caminada es poden inscriure a les dependències de l'Oficina de Turisme, al carrer Major, 37, per un preu de cinc euros. L'activitat està organitzada pel Club Esportiu l'Arboç, amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

 

Set anys de la Mostra de l'Enramada de l'Arboç

L'edició número set de la Mostra de l'Enramada començarà el divendres 25 d'octubre a les sis de la tarda, i s'allargarà fins al dissabte 26 al vespre. Un any més, la fira comptarà amb una nodrida presència de forners, restauradors i productors del territori, que faran les diferents especialitats de la coca enramada. Els assistents podran degustar aquest producte penedesenc acompanyant-ho dels millors caves i vins del Penedès.

Aquesta fira, que es va estrenar l'any 2013, ja està plenament consolidada al territori, i rep sempre una gran quantitat de públic. Durant tot el cap de setmana hi ha actes paral·lels com ara música en viu, tallers o 'show-cookings'. La programació completa es donarà a conèixer els pròxims dies.

També et pot interessar:


Comentaris