Ensurt per un incendi en un supermercat de la platja de Calafell

Ha quedat afectat el mobiliari, però no hi ha hagut ferits
Els Bombers actuant a l'incendi en un supermercat de Calafell Platja. | Bombers de la Generalitat

 

Gran ensurt el que s'han endut aquest dimecres 15 de maig al matí els treballadors i els clients d'un supermercat de la platja de Calafell, per un incendi que s'ha declarat al seu interior. Els Bombers han rebut l'avís a les onze del matí, per un foc en un comerç de la carrerada d'en Ralet, el límit entre els termes municipals del Vendrell i Calafell. L'incendi s'hauria originat en cremar el motor d'una cambra frigorífica, segons han explicat els Bombers a Tarragona Digital.

Cinc dotacions han treballat per apagar el foc i ventilar el comerç, que estava ple de fum. Per sort, tant els treballadors com els compradors havien sortit del local, i no hi ha hagut ferits. A les 11.31 hores el foc estava apagat, però seguien les tasques de ventilació de l'establiment. A més de la cambra frigorífica, també ha quedat afectat part del mobiliari. Per contra, els habitatges situats a sobre no han patit cap afectació, segons han afirmat els Bombers.

Foc de matolls a Albinyana

Un altre incendi que hi ha hagut aquest dimecres 15 de maig al Baix Penedès ha estat a la C-51 al seu pas pel terme d'Albinyana. Ha estat un foc agrícola que s'ha declarat a les 08.53 hores del matí al costat de la carretera, i que els Bombers han aconseguit apagar de forma ràpida. L'arribada de la calor augmenta el perill dels incendis, com el que hi va haver aquest diumenge a Montferri (Alt Camp) que va cremar unes setze hectàrees

Topada entre dos cotxes a la C-51

Per altra banda, la C-51 al seu pas pel municipi d'Albinyana també va ser escenari aquest dimarts 14 de maig d'un altre succés, en aquest cas una topada entre dos vehicles que va tenir lloc a les 16.54 hores. Segons els Bombers de la Generalitat, un dels ocupants va ser traslladat com a ferit lleu a l'Hospital del Vendrell.

També et pot interessar:

"El Vendrell s'aboca amb el Hip Hop amb la segona edició del HipFest" "El PP del Vendrell vol una comissaria de Policia Nacional a la plaça de Pep Jai"