Ensurt a la Rambla del Vendrell per un camió que ha topat amb el cartell d'un local

Diversos elements han caigut a la vorera, sense causar danys personals
El camió ha topat contra el cartell d'un local de la Rambla. | BP Diari

 

Els ciutadans del Vendrell que aquest migdia estaven passejant per la Rambla o prenent alguna cosa a les terrasses dels bars s'han endut un bon ensurt quan un camió que passava per un dels laterals ha topat amb el cartell publicitari d'un local de restauració. El vehicle no ha mesurat bé l'alçada del cartell i ha topat amb aquest, deixant-lo destrossat. Alguns dels elements del cartell han caigut a la vorera, amb la sort que en aquell moment no hi passava ningú per sota. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els Bombers de la Generalitat i agents de la policia local del Vendrell s'han presentat al lloc dels fets i han tallat la zona mentre es resolia la incidència. Pels voltants de les dues de la tarda la zona ja estava oberta al trànsit, tot i que s'ha tallat un tram de vorera, on encara hi ha força runa que ha caigut del cartell. Al final, només s'han produït danys materials en aquesta cèntrica zona del Vendrell.

"Programa al Vendrell per fomentar la contractació dels majors de 30 anys" "La nova Sala de Lectura de Coma-ruga obrirà portes aquest octubre"