L'entrenador del Barça, Quique Setién, visita l'Escola de Futbol Base de Calafell

El tècnic càntabre ha estat convidat per José Manuel Abascal
L'Escola de Futbol Base de Calafell ha rebut la visita de Quique Setién. | Ajuntament de Calafell
 

Els joves jugadors i jugadores de l'Escola de Futbol Base de Calafell han rebut aquest dilluns 3 d'agost la sorprenent visita de l'entrenador de Futbol Club Barcelona, Quique Setién. El tècnic càntabre ha visitat les instal·lacions esportives calafellenques a cinc dies del transcendental partit de tornada de la Champions League que el seu equip ha de jugar contra el Nàpols, per conèixer el projecte futbolístic de Calafell de més a prop.

Amistat amb José Manuel Abascal

La visita de Setién ha estat possible per l'amistat que l'uneix amb l'atleta José Manuel Abascal, que és tècnic d'Esports a l'Ajuntament de Calafell. Abascal, també càntabre, és amic d'infantesa de Setién, segons han explicat fonts del consistori, raó per la qual l'entrenador blaugrana no ha refusat la invitació per visitar la localitat baixpenedesenca. La visita també ha servit perquè Setién saludés l'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, i el regidor d'Esports, Artur Peña, així com diversos joves jugadors calafellencs.

Setién ha saludat l'alcalde de Calafell durant la seva visita. | Ajuntament de Calafell

"Covid-19: El primer paquet d'ajudes a empreses del Vendrell es queda curt" "Un altre ajuntament del Baix Penedès suspèn la festa major"