Es neguen a donar-li alcohol en un bar i l'enxampen conduint triplicant la taxa permesa al Vendrell

La Policia Local del Vendrell també va actuar per evitar un robatori durant la nit
Un conductor triplica la taxa permesa en un control d'alcoholèmia al Vendrell | Policia Local del Vendrell

 

 

La Policia Local del Vendrell ha realitzat dues actuacions durant aquest dissabte 29 de juny. Una ha estat durant la matinada, en evitar un robatori al municipi, mentre que durant el  matí han enxampat una persona conduint triplicant la taxa d'alcoholèmia permesa. Totes dues actuacions han estat realitzades gràcies a l'avís de la ciutadania.

 

Increpa els treballadors d'un bar per negar-se a servir-li alcohol

Aquest matí de dissabte, un conductor ha estat aturat després de ser avisats del seu estat d'embriaguesa. Aquest, estava en un bar i, en demanar begudes alcohòliques, els treballadors s'han negat a servir-li i els ha començat a increpar.

 

En marxar, una patrulla de la Policia Local del Vendrell l'ha aturat i en fer-li la prova d'alcoholèmia, aquest ha donat un resultat positiu de 0,89 mil·ligrams d'alcohol en aire expirat. Els agents li han instruït diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol. 

 

 

Fuig després d'intentar robar uns bancs

Durant la matinada d'aquest dissabte, gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local del Vendrell ha evitat el furt d'uns bancs. Un veí o veïna del municipi ha trucat als agents avisant que hi havia un individu amb un pic descobrint les potes dels bancs per, posteriorment, carregar-los i endur-se'ls. En arribar els agents al lloc dels fets, l'home fuig i no l'han pogut identificar.