Enxampen cinc persones mentre intentaven robar en un pis a Calafell

Tot i destrossar l'alarma, el sistema de seguretat va avisar la policia local
La Policia Local de Sabadell va poder sorprendre el grup de cinc persones | cedida

 

Segons ha informat el Diari de Tarragona, la Policia Local de Calafell va enxampar per sorpresa cinc persones que intentaven robar a l'interior d'un habitatge, a Segur de Calafell. Els fets van tenir lloc ahir dimarts, 10 de juliol, mentre els presumptes lladres intentaven accedir als baixos d'un edifici situat al carrer Noruega.

Tot i destrossar el dispositiu, l'alarma avisa la policia de Calafell

Els cinc implicats, tres homes —un dels quals és menor d'edat— i dues dones, van ser detinguts després d'entrar a la casa, d'on no van poder endur-se res. Prèviament, el grup havia destruït el sistema d'alarma de l'immoble, tot i que el dispositiu va acabar emetent el senyal que va alertar la policia.

 

Fins al lloc dels fets hi va acudir una unitat de la policia local calafellenca, que va descobrir les cinc persones i, posteriorment, les va detenir. El grup implicat, per la seva part, havia deixat un vehicle engegat a la porta de l'edifici, amb la voluntat de fugir al més ràpid possible. 

 

Els quatre adults detinguts han passat a disposició judicial, mentre que el menor, d'altra banda, va ser lliurat als seus pares, a l'espera de la cita amb el jutjat de menors.

 

Dues dones, detingudes in fraganti a Salou

El passat dimecres, 4 de juliol, fa tot just una setmana, dues dones van ser descobertes mentre cometien un furt en una botiga de Salou, al Tarragonès. Les dones, de 30 i 34 anys, respectivament, van ser enxampades per un agent de paisà del Grup de Delinqüència Urbana dels Mossos d'Esquadra i, posteriorment, van ser detingudes.

 

Captura de pantalla de les dues dones cometent un furt. | Twitter de Mossos d'Esquadra

 

El carrer Saragossa de Salou, la zona dels furts

El policia, per la seva part, va veure com les implicades entraven en una botiga, plena de gent, es col·locaven darrere de les víctimes i utilitzaven un barret per tal d'amagar les seves accions. En descobrir-ho, l'agent les va seguir i va poder constatar el mètode de furt, que van emprar en altres botigues, totes situades al carrer Saragossa.

 

Finalment, l'agent de policia va aturar-les, es va acreditar com a membre dels Mossos i les va identificar. Les dues dones, amb nou i cinquanta-cinc antecedents penals, respectivament, van ser detingudes per dos delictes de furt, un dels quals en grau de temptativa. Un cop fetes les diligències policials, els Mossos d'Esquadra van citar les dues dones per a un judici ràpid.