GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ERC es presenta a Albinyana amb Eduard Cervera com a cap de llista

Consideren que «el model de l'actual govern del PDeCAT ha quedat esgotat»
Alguns dels integrants de la candidatura d'ERC a Albinyana. | Cedida

 

Esquerra Republicana Acord Municipal ha anunciat que es presenta a les eleccions municipals d'Albinyana amb Eduard Cervera com a cap de llista. Aquesta és una candidatura que s'articula sota el paraigua d'ERC i que integra membres independents, activistes de la Coordinadora Obrera Sindical, del Partit Pirata, d'Òmnium Cultural, cooperativistes i diferents militants de moviments socials i culturals. 

 

Junt amb Eduard Cervera, la candidatura té en el segon lloc a Sònia Arans, plantejant l'opció de desenvolupar una coalcaldia en el cas de guanyar els comicis, amb la idea «d'abandonar els personalismes i obrir les institucions al poble bastint òrgans de democràcia horitzontal, directa i participativa», segons han apuntat en un comunicat. Entre els eixos principals plantejats hi ha el municipalisme assembleari, per fomentar «la implicació dels veïns en la presa de decisions».

 

Veuen «esgotat» l'actual govern

La candidatura d'ERC-AM ha volgut remarcar que «el model de l'actual govern del PDeCAT ha quedat esgotat» i han acusat l'alcalde, Quim Nin, de «falta de dedicació al municipi», afegint que tant el batlle com el seu equip de govern «s'han servit de l’Ajuntament com a trampolí per a impulsar les seves pròpies carreres polítiques dins el partit i els cercles del poder català».

 

El partit destaca que el seu projecte s'ha conformat «a través d’un procés assembleari de jornades programàtiques que, a través de diferents eixos, han configurat una sèrie de propostes per al municipi». Aquestes jornades s'han celebrat sobre cinc eixos, que són els de treball, empresa i promoció econòmica; pagesia, medi ambient i seguretat rural; educació i cultura; serveis municipals i seguretat urbana; i joventut i oci. Algunes de les propostes sorgides són la remunicipalització de l’aigua, la revalorització del territori i la pagesia a través d’una escola agrària, la creació d’espais autogestionats per a joves, una oferta cultural estable, fer els pressupostos participatius, impulsar la creació d’un banc de terres o un pla municipal d’educació, entre d'altres.

 

Llista completa d'ERC-AM a Albinyana:

1- Eduard Cervera

2- Sonia Arans

3- Annalís Revés

4- Aureli Batet

5- Marta Grande

6- Bartomeu Mellado

7- Josep Bahima

8- Joan Subirana

9- Odin Abkarovits

10- Cinta Pérez

11- Joan Padilla

12- Andoni Mendizabal

13- Antonio Cervantes

 

També et pot interessar: