GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ERC de la Bisbal acusa el PDeCAT de reaccionar amb «ràbia i prepotència» pel pressupost

Els republicans refusen les acusacions de l'alcaldessa per haver votat en contra el pressupost
Un ple de la Bisbal del Penedès. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

ERC de la Bisbal del Penedès ha contestat les paraules de l'alcaldessa del municipi, Agnès Ferré, després que el govern en minoria del PDeCAT no pogués aprovar el pressupost pels vots en contra dels republicans i de la regidora no adscrita Maguy Antolin. L'alcaldessa va criticar ERC després del ple, afirmant que, votant en contra del pressupost, «es vota en contra de tot el municipi».

 

Des d'ERC han donat els seus motius pel vot que van fer, explicant que el ple pel pressupost es va convocar de forma extraordinària pel 24 de desembre, quan cinc dies abans hi havia hagut un ple ordinari. Per això asseguren que «cinc dies per decidir tots uns pressupostos municipals per a l’any 2019 són una cosa massa seriosa per a no poder estudiar-ho a fons». Per això, els republicans afirmen que van demanar a l'alcaldessa deixar els pressupostos «sobre la taula per poder-nos asseure passades les festes i poder arribar a un consens pel benefici de tot el poble».

 

Acusen el PDeCAT de no tirar endavant els projectes del programa electoral

El grup d'ERC de la Bisbal esgrimeix que el PDeCAT «en gairebé els quatre anys de mandat no ha fet res de res de tot el que portaven al seu programa electoral» i creu que l'equip de govern ha reaccionat amb ràbia i prepotència» a la no aprovació dels comptes. Com a exemple d'aquesta manca d'activitat, ERC enumera projectes com el poliesportiu municipal, o el centre de dia.

 

Per últim, els republicans demanen a l'alcaldessa que «no tracti de 'tontos' els bisbalencs» i que no faci «campanya encoberta demanant el vot». ERC acaba dient que Ferré «potser el que hauria de fer en aquests moments no és demanar el vot i fer campanya, com fa ja mesos que està fent», sinó «mirar-se les espatlles i veure tot el que no ha fet i hauria d'haver fet pel benefici de la Bisbal del Penedès».