Els membres de la candidatura d'ERC de Bonastre.

ERC presentarà candidatura a Bonastre a les municipals

Núria Piñas Olivella és la cap de llista de la formació

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha anunciat que, després de molts anys, tornarà a presentar candidatura a Bonastre a les eleccions municipals d'aquest mes de maig. La llista està encapçalada per Núria Piñas Olivella, i es presenten com una opció per a tots els habitants de Bonastre, tant els del centre de la vila, com els de la vinya o els de la Font de la Gavatxa.

«Som un grup de persones prou diverses que ens complementem les unes amb les altres i amb un objectiu comú: Bonastre», han explicat des d'ERC de Bonastre. Amb Núria Piñas, formen la candidatura amb un grup de persones «de totes les edats» que tenen «un objectiu clar pels pròxims quatre anys, treballar amb transparència al servei de la ciutadania, escoltant la veu del poble i donant a Bonastre les necessitats que encara li manquen». La presentació oficial de la candidatura es farà els pròxims dies, segons afegeixen.

David Godall no repeteix com a candidat de CiU

A les eleccions municipals de Bonastre dels anys 2015 i 2011 no hi va concórrer cap llista d'ERC, només del de CiU, PSC i PP. En ambdós casos, CiU es va imposar amb prop d'un 60% dels vots, el que suposaven cinc dels set regidors del consistori. Els altres dos se'ls va quedar el PSC, mentre que el PP no va obtenir representació en cap de les dues escomeses electorals, obtenint tan sols tretze i sis vots respectivament.

David Godall, el que ha estat alcalde del municipi des del 2001, va anunciar recentment en una entrevista a la web 'Alcaldes' que no es tornarà a presentar aquest 2019. Aquest fet, i l'anunci de la llista d'ERC, deixa més obertes que mai les eleccions a un dels pobles on l'antiga Convergència ha tingut una hegemonia més clara al Baix Penedès.

També et pot interessar: