ERC acusa Impulsem Cunit d'«oportunisme» per la pista d'skate i la llar d'infants les Marietes

Lamenten que no es reconegui la feina feta per ERC al govern
Membres d'ERC de Cunit, al seu local. | BP Diari

 

Les ferides entre ERC de Cunit i Impulsem Cunit segueixen obertes. Els que van ser socis de govern durant els últims vuit anys estan ara molt lluny els uns dels altres, després que Impulsem va optar per pactar amb el PSC en aquest mandat. L'últim episodi entre les dues formacions ha vingut motivat pels treballs per fer un nou skate park a la zona esportiva municipal, i per la recuperació de la llar d'infants Les Marietes.

 

La nova pista d'skate

ERC de Cunit ha emès un comunicat en el qual ha carregat durament contra Impulsem, acusant-los d'«oportunisme polític» i «falta d'ètica». Els republicans fan referència a una publicació del primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Jaume Casañas, parlant de la nova pista d'skate que s'està enllestint. ERC lamenta que Casañas s'adjudiqui el projecte «com a mèrit propi», recordant que aquest va ser «proposat, dissenyat i pressupostat gràcies a l'anterior equip de govern, sobretot pels regidors d'Esports i Joventut i el regidor d'Urbanisme de l'anterior mandat.

 

«Per a nosaltres, com a grup polític, aquesta forma d'actuar no només ens menysprea, sinó que creiem que es tracta d'un oportunisme polític i d'una falta d'ètica que no considerem pròpia d'un tinent d'alcalde, ni d'una persona que sempre parla en plural al Consell Comarcal així com a la Vegueria», apunten al comunicat. Tot i això, des d'ERC de Cunit mostren la seva satisfacció perquè la nova zona de skate park i les pistes de petanca «per fi siguin una realitat».

 

La llar d'infants Les Marietes

La segona crítica d'ERC es deu a una publicació de la setmana passada de la regidora d'Ensenyament de Cunit, Yolanda Sánchez, en la qual parla de la reobertura de la llar d'infants Les Marietes, tancada des del 2012. Davant de les paraules de Sánchez en què feia referència a l'estat «ruïnós» de la llar d'infants i lamentava que «en set anys no hi ha hagut cap actuació preventiva per mantenir en condicions l'espai», des d'ERC li han volgut recordar que el regidor d'Ensenyament els últims vuit anys ha estat «el portaveu del seu grup municipal, Jaume Casañas».