L'escola Contrapunt comença el curs amb 300 alumnes al Penedès

El centre té presència a deu municipis del Baix Penedès
Un dels concerts de la ContraOrquestra. | Cedida

 

L'Escola de Música Contrapunt comença el curs 2019-2020 aquest divendres 13 de setembre, amb un total de 300 alumnes inscrits als deu municipis del Penedès on l'escola de música té presència. Per acostar el centre a tota la comunitat educativa, per aquest inici de curs s'han programat diverses jornades de portes obertes que es faran en municipis on Contrapunt hi té una presència activa

Així, les jornades, que inclouran reunions informatives i tast d'instruments, es faran el dilluns 16 a Cunit i Banyeres, el dimarts 17 a Calafell, el dimecres 18 a la Múnia i el dijous 19 a Sant Jaume dels Domenys. Cada dia es farà la sessió a les sis de la tarda. L'escola té en els conjunts instrumentals un dels seus eixos vertebradors, que facilita la participació activa de l'alumnat i possibilita que, any rere any, segueixi creixent. Altres iniciatives són la Contra Orquestra o el projecte 'Un Infant, Un Instrument'. La matrícula es manté oberta a la web de l'escola.

 

Obertes les inscripcions a les Escoles esportives del Vendrell

El dilluns 16 de setembre començaran les inscripcions a les Escoles esportives del Vendrell 2019-2020. La regidoria d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell presenta una variada oferta d'activitats dins el programa de les Escoles esportives, en col·laboració amb diversos clubs i entitats esportives de la ciutat, així com amb el Consell Esportiu del Baix Penedès. El programa d'activitats es pot consultar a la web de la regidoria d'Esports.

Un cop acabades les vacances d'estiu, els diferents centres escolars comencen el curs aquesta setmana. Un total de 6.000 alumnes de primària i secundària del Vendrell han iniciat les classes aquest dijous 12 de setembre, amb la novetat destacada de l'institut-escola del Botafoc. També a Calafell han començat les classes aquest dijous, amb un total de 3.700 alumnes i la reclamació de la comunitat educativa de prendre mesures per l'increment de l'alumnat a causa de la matrícula viva.

"Calafell comença el curs escolar amb classes i escoles al límit de capacitat" "El nou institut-escola del Vendrell es posa en marxa amb «il·lusió» i energies renovades"