L'esport solidari reuneix a 300 persones a l'Arboç

Bona participació a les activitats de 'L'Arboç es mou'
La caminada nocturna de 'l'Arboç es mou' 2018. | Ajuntament de l'Arboç

 

L’Ajuntament de l’Arboç ha fet una valoració molt positiva del programa d'activitats esportives solidàries 'L'Arboç es mou', una campanya impulsada per la regidoria de Joventut, Esports i Lleure que s'ha desenvolupat entre el 2 i el 27 de juliol. El programa ha inclòs un total de divuit activitats diferents, entre elles el pàdel, el bàdminton, ioga, jocs populars, caminades, sortides amb BTT, zumba per a infants o iniciació al running i al bàsquet

 

En total, unes 300 persones s’han inscrit en alguna de les múltiples activitats que ha ofert el consistori. Aquest és un programa que té un vessant solidari, ja que el preu de la inscripció és de cinc euros per cada activitat, i tots els ingressos han estat destinats a l'organització de la tercera Cursa contra el Càncer, que es farà el diumenge 7 d'octubre a l'Arboç.

 

Programa inclòs al Pla de Barris

L’Arboç es mou és un programa organitzat i finançat per l’Ajuntament de l’Arboç, així com pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, mitjançant el Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic, o Llei de Barris, de la qual el municipi de l’Arboç n’és un dels beneficiaris. Des de l'Ajuntament han mostrat la seva «satisfacció per l’èxit assolit, especialment en les activitats infantils», i han agraït a tots els participants «el compromís mostrat amb la pràctica de l’esport, la vida saludable i la solidaritat».

 

Les activitats de 'L'Arboç es mou' han estat unes de les destacades en aquest municipi del Baix Penedès, però n'hi ha d'altres. Tots els dijous des del 26 de juliol es fan sessions de bany nocturn amb música a la piscina municipal d'estiu, a partir de les deu del vespre i fins a la mitjanit. Una manera de combatre la calor en aquests dies del mes d'agost en què es fa tan necessari. L'activitat dels banys nocturns es mantindrà fins al dijous 30 d'agost, un cop finalitzada la Festa Major.