ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

Tres esportistes bisbalencs, patrocinats per l'Ajuntament

El pilot de moto Oriol Rodríguez i els pescadors d'alta competició David i Aitor Pedrola han rebut 650 euros cadascun
El pescador Aitor Pedrola és un dels patrocinats | TarragonaDigital.com

 

Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès patrocina tres esportistes de la localitat. Enguany es tracta del pilot de moto Oriol Rodríguez i els pescadors d'alta competició David i Aitor Pedrola. 
L'Ajuntament compta aquest any amb 2.000 euros per a destinar en aquest projecte. Així, han entregat 650 euros a cadascun dels esportistes escollits com a patrocinats.
 
El pescador d'alta competició David Pedrola | TarragonaDigital.com

 

Dues condicions de fàcil compliment per als esportistes patrocinats de la Bisbal del Penedès

El consistori patrocina aquells bisbalencs i bisbalenques que participen en activitats esportives o culturals en àmbits supramunicipals nacionals i internacionals. Les condicions de l'acord són que l'esportista ha de realitzar una activitat que suposi importants despeses econòmiques i ha d'acceptar portat imprès el nom i l'escut de la Bisbal del Penedès als campionats, trobades o qualsevol competició que tingui relació directa amb l'esport que practiquen. 
 
El pilot de moto Oriol Rodríguez | TarragonaDigital.com

 

La llar d'infants de l'Oreneta millora la climatització i l'eficiència energètica

De fet, la Bisbal tornava a ser notícia els darrers dies. Aquest cop però, per la seva llar d'infants l'Oreneta de la Bisbal del Penedès, ja qu es va confirmar fa una setmana que ja té un sistema de climatització més eficient pel centre. A més, s'ha instal·lat un Sistema de Gestió Tècnica Centralitzada (SGTC), per a poder controlar millor la temperatura des del propi equipament de l'escola bressol.  
 
També s'han incorporat sondes de temperatura i humitat als passadissos, sensors de temperatures als climatitzadors i un sistema de control que servirà per refrescar el terra radiant. 
 
L'Ajuntament va explicar que l'anterior govern va contractar un sistema de control de temperatura amb una empresa que ja no existeix. Un informe dels serveis tècnics municipals assegurava que l'Oreneta tenia un sistema de climatització d'alt consum i que no aportava cap benefici en un període tan caluròs com és l'estiu. A banda d'això, el sistema solar fotovoltaic tenia poca autonomia i era molt complicat controlar el funcionament i els punts de consigna del sistema de ventilació i climatització.