Arriba l'estafa de Microsoft al Vendrell

Veïns del Puig-Pèlag han denunciat trucades d'individus fent-se passar per l'empresa informàtica
Veïns del Puig-Pèlag han denunciat trucades d'individus fent-se passar per l'empresa informàtica | TarragonaDigital

 

Alerta a la població del Vendrell per trucades rebudes de l'empresa Microsoft, les quals són una estafa. La Policia Local del Vendrell ha informat que veïns de la zona del Puig i del Pèlag han informat de trucades on uns individus indiquen que formen part de l'empresa informàtica i, aquests, t'informen que tens un problema al teu ordinador o al 'router' de casa. 

 

Des de la policia vendrellenca informen que no s'ha de fer cas a aquest tipus de trucades, ja que es tracten d'una estafa. A més, des de Microsoft t'expliquen com fer front a aquest tipus d'estafes de suport tècnic. 

 

En aquest sentit, et truquen directament al telèfon i es fan passar per una empresa de software. Tot seguit, et demanen instal·lar unes aplicacions per poder accedir al teu dispositiu i així fan aparèixer signes de problemes al teu ordinador. D'aquesta manera t'intenten enganyar per trucar a la línia directa de suport tècnic que t'indiquen i, en tractar amb els estafadors, t'ofereixen falses solucions i sol·liciten un pagament d'un sol cop o una subscripció al servei. 

 

Microsoft demana ajuda d'aturar les estafes

Per posar fi a aquest tipus d'estafes, Microsoft ha posat a disposició de l'usuari un enllaç per informar directament d'aquests tipus de problemes i notificar-los. Tanmateix, des de l'empresa tecnològica t'informen com protegir-se contra estafes de suport tècnic.

 

També et pot interessar: