Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els estudiants universitaris de l'Arboç ja poden demanar la subvenció pel transport

L'ajut és d'un màxim de 300 euros per estudiant
L'estació de Renfe de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Ajuntament de l'Arboç ha informat que els arbocencs que estudiïn a la universitat ja poden demanar la subvenció pel transport públic que es va anunciar durant l'estiu. La convocatòria per a fer-ho es va obrir el passat 5 de novembre i restarà oberta fins a aquest divendres 16 de novembre. Aquest ajut va ser aprovat per unanimitat a la Junta de Govern de l'Ajuntament de l'Arboç, i va destinat als arbocencs que estiguin estudiant en universitats públiques, per així mirar de garantir el dret a l'educació a tots els alumnes del municipi.

 

Per a poder optar a la subvenció cal estar empadronat al municipi de l'Arboç amb una antiguitat mínima d'un any, haver fet graus universitaris a les universitats públiques el darrer any i haver superat el 75% dels crèdits, com a mínim, el curs anterior. La sol·licitud es pot demanar a les oficines municipals d'atenció al ciutadà, portant el DNI o passaport en vigor, el volant d'empadronament, el resguard de la matrícula del passat curs 2017-2018, el comprovant de pagament de l’import de la matrícula, i l'acreditació de les notes del curs anterior. A la mateixa oficina es pot emplenar un model de la sol·licitud.

 

Un màxim de 300 euros per estudiant

El màxim que pot demanar cada estudiant són 300 euros, una quantitat que variarà segons la distància que hagi de recórrer fins al centre universitari, el nombre de crèdits que hagi de fer, i el nombre de crèdits aprovats el curs anterior. L'Ajuntament de l'Arboç té una partida total de 7.500 euros destinada a aquesta ajuda. Molts alumnes universitaris de l'Arboç es desplacen a Barcelona o Tarragona mitjançant el transport públic, especialment el tren, però també el bus. Amb aquesta ajuda, el consistori arbocenc vol facilitar el desplaçament a aquests estudiants, de manera que el cost no sigui un impediment per poder cursar els estudis universitaris.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris