L'Enramada, mostra enogastronòmica a l'Arboç en imatges!

L'Enramada de l'Arboç registra un nou èxit d'assistència

Les demostracions de cuina han estat alguns dels actes més ben valorats

L'Enramada de l'Arboç no perd pistonada i manté la capacitat d'atracció cada any que passa. Aquesta setena edició celebrada els dies 25 i 26 d'octubre del 2019 ha comptat amb una gran assistència de gent vinguda de tot el territori. Segons han asseverat des de l'Ajuntament de l'Arboç, aquest any s'han «polvoritzat tots els rècords», en una edició on el públic «ha respost massivament a la crida» d'aquesta mostra enogastrònomica.

La setena Enramada comptava amb la participació de cuiners de primera fila, i amb alguns dels forns i cellers punters del Penedès. Per aquest motiu, les demostracions culinàries que s'han fet al llarg del cap de setmana han estat alguns dels actes més destacats i amb més presència d'espectadors. David Vernet, Jordi Martínez o Joel Molina, tots membres del col·lectiu Terra i Taula, han mostrat les seves habilitats a la mostra. La xef televisiva Montse Estruch, per la seva banda, va fer la inauguració de l'esdeveniment el divendres a la tarda.

Actuacions musicals, tallers i tastos

A més de l'apartat gastronòmic, els assistents a l'Enramada han pogut gaudir de diferents actuacions musicals, destacant les de Nerea Bassart Trio, Rosa Maria Inglada o el duo Anna & Ignasi. Tastos, tallers, inflables o tallers infantils han acabat de configurar una exitosa setena edició de l'Enramada, que certifica que ja és un esdeveniment indispensable de la tardor al Baix Penedès.

L'Enramada està organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç amb una periodicitat anual, sempre a finals del mes d'octubre. Des del consistori han agraït públicament «el treball i dedicació de tots els estands participants i de totes les persones que han contribuït, d'una manera o altra, amb l'èxit d'aquesta setena edició de l'Enramada».


Comentaris