Exposició al Vendrell de les guanyadores de la Biennal Internacional de Ceràmica

La inauguració es fa aquest divendres al Portal del Pardo
La sala Portal del Pardo del Vendrell acull la mostra. | Ajuntament del Vendrell

 

La sala del Portal del Pardo del Vendrell acull aquest divendres 28 de setembre, a les vuit de la tarda, la inauguració de l'exposició de les obres guanyadores de la novena edició de la Biennal Internacional de Ceràmica del Vendrell. Les tres guanyadores van ser Isabel Alfaro (Madrid), amb l'obra 'Yo Yo', Roser Oter (Santa Oliva), amb l'obra 'Refugiats', i Sílvia Granata (Itàlia), amb l'obra 23'

Catàleg amb fotos i text de les guanyadores

La mostra es mantindrà al Portal del Pardo fins al 28 d'octubre i també inclourà sis obres més de cada artista, a més de les guanyadores. A l'acte d'inauguració de l'exposició, les tres artistes aprofitaran per explicar la seva obra. De la mateixa manera, la mostra anirà acompanyada d'un catàleg que inclou fotos de les obres que s'exposen, fetes per un fotògraf professional, així com un text de cada artista, que serà lliurat a les tres premiades. 

El catàleg ha estat editat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell en català, castellà i anglès i es pot adquirir a la mateixa sala del Portal del Pardo. Isabel Alfaro s'ha graduat a l'Escola d'Art Francisco Alcántara de Madrid i ha cursat monogràfics entorn de la ceràmica i l'escultura. Ha fet exposicions individuals i col·lectives arreu de l'Estat espanyol. Actualment és professora d'escultura al Centre Cultural Claudio Rodríguez, a San Sebastián de los Reyes.

Roser Oter ha fet cursos i monogràfics d’especialització a l’Escola de Ceràmica Ramon Fort, a l’Alt Empordà, un espai d’aprenentatge i intercanvi d’idees i tècniques, i també al taller de Núria Pié. Ha participat en un grapat d’exposicions, i ha rebut diferents premis i guardons. Ha pres part en fires de ceràmica d’arreu de l’Estat espanyol i el francès. Silvia Granata es va formar en ceràmica, i més endavant, es va especialitzar en la porcellana. Les seves obres han estat exposades a Itàlia, Espanya, Portugal, França, Letònia, Suècia i la Xina, i es troben en col·leccions permanents de molts museus i institucions públiques, tant d'Itàlia com d'altres indrets.

"ERC de Cunit demana mesures per pal·liar els efectes de l'augment d'alumnes a les aules" "Calafell vol posar ordre a les colònies de gats del municipi"