L'exregidor de Ciutadans Víctor Pérez, primer càrrec de confiança confirmat del Vendrell

Farà tasques de suport a les regidories delegades a Luz Ramírez
Víctor Pérez, a la dreta, amb les dues regidores de Cs del Vendrell. | BPDiari

L'Ajuntament del Vendrell ha confirmat el nom del primer càrrec de confiança d'aquest mandat, que és l'exregidor de Ciutadans (Cs) Víctor Pérez. Les seves funcions seran de suport a les diferents regidories que té delegades la portaveu del partit, Luz Ramírez, que són les de Policia Municipal, Protecció Civil i Protecció i Convivència Animal. La Junta de Govern Local va aprovar el seu nomenament aquest passat dilluns 14 d'octubre, amb un règim de dedicació ordinària i una retribució anual de 36.000 euros.

Regidor de Cs els últims quatre anys

Víctor Pérez va ser regidor a l'oposició per Ciutadans en l'últim mandat, i es va mantenir com a número tres a la llista del partit a les eleccions municipals del passat mes de maig. El descens que va patir la formació va fer que perdés la seva plaça de regidor, però el pacte que Ciutadans va subscriure amb el PSC per formar part del govern local li ha permès entrar com a càrrec de confiança. L'acord de govern recuperava aquesta figura que no s'havia usat l'últim mandat, donant l'opció que cada partit de govern en pogués tenir un.

D'aquesta manera, Víctor Pérez és el càrrec eventual vinculat a Ciutadans. Vinculat al sector de la sanitat, Pérez té una experiència laboral com a Tècnic d'Emergències Sanitàries des de l'any 2004 a la zona del Vendrell, a les unitats SVB, SVA i VIR adscrits al sistema d’emergències mèdiques de la Generalitat de Catalunya. També ha fet col·laboracions com a voluntari a la Creu Roja, l'ADF del Vendrell i ha estat bomber voluntari de la Generalitat de Catalunya.

 

Crítiques de l'oposició

El seu nomenament ja ha comportat reccions adverses de l'oposició a través de les xarxes socials. Òscar Blasco, de Podem, ha lamentat que el govern municipal destini «440.000 euros als càrrecs de confiança» al mateix temps que «vol augmentar la pressió fiscal», amb relació a la proposta anunciada per apujar la taxa de recollida de residus. Lluís Navarrete, del grup ERC-Som Poble, ha comentat irònicament que «si perds el teu lloc a les urnes, no et preocupis, et donarem un càrrec de confiança», i ha preguntat quina era l'opinió al respecte de l'AVP.

"L'Arboç educa en valors a través del futbol" "Ciutadans del Baix Penedès se sumen a la Marxa per la Llibertat abans d'entrar a l'AP-7"