El fals missatge viral sobre el coronavirus que ha posat en alerta el Vendrell

Un àudio de veu alerta sobre robatoris relacionats amb la malaltia

Per si la psicosi creada per l'expansió del coronavirus a Catalunya i arreu de l'Estat espanyol no fos suficient, aquesta setmana encara s'hi ha afegit un nou ingredient a través d'un àudio de veu que circula per les aplicacions mòbils de missatgeria. En aquest àudio, s'avisa d'un nou mètode de robatori que s'estaria fent en alguns punts del territori, com el Vendrell, consistent en la visita a domicilis on resideix gent gran de persones que es fan passar per metges del CAP

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Amb l'excusa de fer una revisió als avis, aquestes persones —vestides amb bata blanca i un maletí— demanarien entrar als habitatges i, un cop dins, aprofitarien per robar diversos objectes de valor. L'àudio acaba demanant que s'alerti a tota la gent gran de la zona, especificant que al Vendrell ja hi hauria hagut casos d'aquests. Des dels Mossos d'Esquadra de la regió de Tarragona, però, han assegurat a aquest diari que no tenen cap denúncia per robatoris amb aquest modus operandi.

Més notícies de la categoria Baix Penedès